Skip to main content

Suntem incantati sa va satisfacem nevoile cu o gama larga de modele dichisite de huse de laptop si genti de umar sau de voiaj realizate in Romania exclusiv din piele naturala premium. Produsele noastre sunt atent lucrate manual de o mana de romani talentati, care iubesc mirosul de piele naturala si stiu sa combine un design modern cu tehnica traditionala de executie handmade. Taiere, lipire, perforare si asamblare manuala.

O piele rafinata are o textura subtila, carnoasa si sofisticata. Si este greu de vazut in alta parte. Acesta este motivul pentru care cele mai multe dintre modelele noastre sunt editie limitata (1,2 sau 3 bucati). O data ce un produs editie limitata a fost achizitionat de un client norocos, nu vom reface acest produs. Numele tau, un mesaj sau simbolul tau preferat pot fi imprimate pe acest produs editie limitata! Trebuie doar sa-ti doresti sa porti ceva unicat.

Majoritatea pieilor de confectie alese de noi capata nuante in timp, devenind, ca vinul, mai bune odata cu trecerea anilor. Toate produsele Poetik sunt căptușite cu piele de caprioara sau cu o imitatie premium a acesteia. Ai un concept inedit sau o dorinta mai aparte de husa de laptop sau geanta de umar sau de voiaj? Suna-ne la 0768.568.568 si, pentru comenzi de minimum 10 bucati, putem crea tipare noi sau putem personaliza design-urile deja existente.

 Intr-o lume de followersi, te incurajam sa porti ceva made just for you.